Pylový sirup 500 ml - Just Nahrin

17.12.2017 11:56
Lahodný Pylový sirup vyrobený z medu a pylu (podíl pylu 25%). Je zdrojem energie na bázi květního pylu, medu a extraktu z pšeničných klíčků. Je vhodné jej používat v období zvýšené námahy. Obsažený vitamín B1 přispívá ke správné látkové výměně a tvorbě energie, vitamíny B2, B6 a B12 ke snížení vyčerpání a únavy.
Vitamíny B6, B12, thiamin, riboflavin, niacin a přispívají k normální funkci nervové soustavy. K normální tvorbě červených krvinek přispívá vitamin B6 a riboflavin.
 
 
Tento Pylový sirup je vhodný pro sportovce, studenty, rekonvalescenty, těhotné ženy a starší lidi. Lidské tělo pylu nenavyká a proto jej mohou užívat trvale i malé děti.
 
Včelí pyl je právem považován za téměř dokonalou potravinu, protože obsahuje mimořádné množství životně nezbytných živin.
 
Cholesterol
Jestliže trpíte zvýšenou hladinou cholesterolu nebo dokonce vysokou, je třeba dlouhodobě upravit Váš jídelníček a často i Váš celkový životní styl. Díky tomu můžete nejen zabránit dalšímu zvyšování, ale dokonce hladinu cholesterolu snížit.
Cholesterol není vždy pouze ten "špatný". Rozeznáváme dva druhy cholesterolu, „dobrý“ HDL cholesterol a „špatný“ LDL cholesterol. Ten „špatný“ LDL cholesterol přivádí cholesterol z krve do okolních tkání a částečně odvádí cholesterol zpět do jater. „Dobrý“ HDL cholesterol odvádí přebytečný cholesterol do jater, kde je metabolizován. Pohyb, zdravý životní styl a účinné produkty mohou pomoci v boji proti cholesterolu.
 
POUŽITÍ: Pylový sirup 500 ml
Doporučené dávkování: 3x denně 1 lžíci, odpovídá 25 ml/denně.
Před použitím řádně protřepat.
Infromace pro alergiky: Neobsahuje laktózu
 
Skladujte uzavřené na chladném místě v horizontální poloze. Po otevřené skladujte v ledničce. Ukládejte mimo dosah dětí. Nepřekračujte denní doporučené dávkování. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.
 
Výrobky Just - Nahrin pro Vás ráda objednám. Z důvodu EET je lze zaplatit pouze předem převodem na účet.
https://www.justnahrin.cz/produkty/pylovy-sirup
 
 
 

 

 

Zpět

Vyhledávání

© Aura centrum zdraví Brno - 2008 Všechna práva vyhrazena.